Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Mook en Middelaar Foto: Gemeente Mook en Middelaar

Publicatie gemeente Mook en Middelaar

Openbare publicatie

Mook | Vrijwilligers nieuwe buurtbus gezocht!
Er komt een extra buurtbus, die van Malden naar Middelaar gaat rijden, via station Mook-Molenhoek. Dat is de uitkomst van een onderzoek onder inwoners van de gemeenten Mook en Middelaar en Heumen. Zij konden afgelopen najaar hun wensen kenbaar maken via een enquête. Maar om de buurtbus te laten rijden zijn er nog vrijwilligers nodig.

Er was veel belangstelling voor het onderzoek. Dit was meteen ook een duidelijk signaal. De uitkomsten zijn besproken met de provincie Gelderland en het busbedrijf Connexxion/Breng. Resultaat: de provincie heeft voldoende vertrouwen om groen licht te geven en ondersteunt het opzetten van de nieuwe buurtbus. Als gemeente zijn wij hier erg blij mee. Voor alle deelnemers: alsnog hartelijk dank voor uw medewerking!

Buurtbuschauffeurs gezocht!
Vindt u het leuk om een ander te helpen? Houdt u van contact met mensen en rijdt u graag? Word dan chauffeur op de nieuwe buurtbus van Malden naar Middelaar.
De buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen zoekt nieuwe vrijwilligers (m/v) die graag helpen het personenvervoer in hun eigen woonomgeving te verzorgen op trajecten waar de ‘grote bus’ niet(meer) komt. Lijkt u dit wat?
Bent/heeft u…
- in het bezig van rijbewijs B?
- minimaal twee jaar rijervaring?
- minimaal één dagdeel per twee weken van ongeveer vier uur beschikbaar?

Stuur een e-mail naar: secr.buurtbus.rvn@outlook.com of bel naar Ilja Vermoet op nummer: 06 - 20 0715 84 voor meer informatie of om een keertje een proefrit te maken. Neem alvast een kijkje op de website: www.buurtbus.com.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT