Afbeelding
Foto: BiblioPlus

Bibliotheek Gennep zoekt vrijwilligers

Algemeen Hobby & vrijetijd

Gennep | Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te zijn en zit je graag met je neus in de boeken? Dan is een handje helpen in de bieb van Gennep zeker iets voor jou. In deze rol ben je een van dé gezichten van deze vestiging en help je bezoekers met het vinden van boeken, materialen en andere informatie. Ook zorg je ervoor dat de bibliotheek er aantrekkelijk en opgeruimd uitziet en dat de materialen en boeken goed vindbaar zijn. Jouw enthousiasme zorgt voor een prettige sfeer in de bibliotheek.

Zelfs in Coronatijd is de bibliotheek een bruisende plek om te zijn. “De deuren van de bibliotheken in de regio zijn gesloten, maar gelukkig kunnen onze leden bij de Afhaalbieb terecht, om hun gereserveerde boeken op te halen. We hebben op deze manier al heel veel klanten blij gemaakt, maar we kijken ook ontzettend uit naar het moment dat we weer enthousiaste leden fysiek in onze vestiging mogen ontvangen!”, aldus Medy Postma, klantadviseur in bibliotheek Gennep. “Met zicht op de heropening en verruiming van onze openingstijden zijn leuke, enthousiaste mensen die ons willen komen helpen in de bibliotheek van harte welkom.”

Als vrijwilliger bij BiblioPlus krijg je een zinvolle functie in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Hierin word je altijd begeleid door een professionele medewerker. Als vrijwilliger ontvang je een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen, gratis online cursussen en workshops kunt volgen en korting ontvangt op activiteiten van de Bibliotheek.

De invulling van uren is altijd in overleg, maar verwacht wordt dat de vrijwilligers zich minimaal één dagdeel in de week inzetten.
Kom voor meer informatie eens langs bij de Bibliotheek in Gennep, of bel met 0485 – 583 500. Je kunt ook terecht op de website www.biblioplus.nl/vrijwilligers, hier vind je ook het online aanmeldformulier.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT