Afbeelding
Foto: Joke Maessen-Wilson

Joke stelt zich voor

Algemeen Ingezonden

Afferden | Joke Maessen-Wilson uit Afferden wilde zichzelf graag even voorstellen en vertellen over haar Bed & Breakfast en stichting Bliss to Shine, waar ze als vrijwilliger en coördinator actief is.


Joke Maessen-Wilson

Hallo allemaal.
Ik ben Joke Maessen-Wilson en naast onze B&B/Studio de Palmen ben ik vrijwillig regiocoördinator voor Limburg van de stichting Bliss to Shine. Onze stichting vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met de ziekte kanker.

Daarom wil ik heel graag Bliss To Shine onder jullie aandacht brengen. Een stichting die wensen vervult van thuiswonende kinderen waar kanker binnen het gezin een grote rol speelt. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Daarom richt de stichting zich als enige op alle naasten van de patiënt. Tijdens de Blissi Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen.

Onlangs (20 april jongstleden) heb ik een wens mogen vervullen voor een 4-jarig meisje uit Heerlen die heel graag wilde trouwen met haar terminaal zieke papa. (Inmiddels is papa overleden) Deze bijzondere bruiloft heeft zich afgespeeld op kasteel TerWorm in Heerlen, hiervan is verslag gedaan door Hart van Nederland en de lokale pers. We hebben als stichting een herinnering voor het leven kunnen maken voor dit gezin.

Wil je een thuiswonend kind aanmelden en zo een herinnering voor het leven te maken, meld je dan aan via onze website www.blisstoshine.nl.

Ook verzorgen wij bedrijfswensen. Wil je eens iets anders doen dan een fruitmand en een kaartje? Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen www.blisstoshine.nl.

Heb je vragen over de stichting Bliss to Shine, neem dan gerust contact met me op 085 - 004 1227.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT