Let op: Inleveren van de poule kan tot en met vrijdag 11 juni 18.00 uur
Let op: Inleveren van de poule kan tot en met vrijdag 11 juni 18.00 uur Foto: eigen

Montagnards EK-Poule

Algemeen

Nieuw Bergen | We hebben er lang op moeten wachten, maar het ziet er nu toch echt naar uit dat we dit jaar van een echte sportzomer kunnen gaan genieten. Langzaam kleurt de regio oranje en is het wachten op het eerst fluitsignaal van het EK 2020 dat met een jaar uitstel dan eindelijk toch gespeeld kan worden. Zoals bij alle EK’s en WK’s hebben we straks ook weer 17 miljoen bondscoaches die het allemaal beter weten dan Frank de Boer. Om te laten zien dat jij er echt verstand van hebt daagt RKVV Montagnards je uit om deel te nemen aan hun EK-Poule 2021 met meer dan 50 prijzen en een hoofdprijs ter waarde van 1000 euro. Zo een goedgevulde prijzenpot krijg je alleen als er ook heel veel enthousiaste sponsoren meedoen.

Kocken Tweewielers
Kocken Tweewielers uit Boxmeer sponsort de eerder genoemde hoofdprijs. De winkel bestaat uit ruim 600 vierkante meter fietsplezier. Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij de professionele werkplaats. Bezoek de website van Kocken of bezoek de winkel in Boxmeer om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maasduin Witgoed
Bij Maasduin Witgoedservice kun je terecht voor een nieuwe wasmachine, koelkast, stofzuiger en nog veel meer. Buiten dat leveren zij ook een top service. Bezoek de winkel aan de Sint-Antoniusstraat in Nieuw Bergen en kijk eens rond voor mooie aanbiedingen en de nieuwste apparaten.

Lucassen Projecten
Lucassen Projecten in Well is een middelgroot, maar een zeer allround bouwbedrijf. De gevarieerde bouwopdrachten bestaan uit nieuwbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden, restauratie- en renovatieprojecten, en projectbouw. Tevens beschikken ze over een eigen afdeling projectontwikkeling.

Het deelnameformulier is verkrijgbaar bij Servicepunt Maasduinen of te downloaden via de website www.montagnards.nl en vergeet bij het invullen niet je naam er bij te zetten. Je kunt het ingevulde formulier opslaan en verzenden naar voetbalpoule@montagnards.nl of uitprinten en inleveren bij Servicepunt Maasduinen.

Prijzenpakket:

1e prijs: Een Bulls mountainbike twv 1000 euro
2e prijs: Een Smeg minikoelkast, kleur naar keuze, twv 829 euro
3e prijs: Een huifkartocht van 4 uur gem. Bergen voor max. 24 pers en een tegoedbon twv 100 euro van Boerderijwinkel Cornelissen
4e prijs: Een Gladiator Esports gamestoel
5e prijs: Een dashcam, merk Blackvue
6e prijs: Een thermo-onderkledingpakket twv 250 euro
7e prijs: Prijzenpakket: Een damesverzorgingspakket, een dinerbon twv 100 euro en een grote paraplu twv 27,50 euro
8e prijs: Prijzenpakket: Een damesverzorgingspakket, een dinerbon twv 50 euro, een sportartikelenbon twv 25 euro, een bloemenbon twv 17,50 euro, een consumptiekaart 10 st van café Just-Inn en een belegde broodjestegoedbon (4 st.) twv 15,00 euro
9e prijs: Prijzenpakket: Een dinerbon twv 50 euro en gevulde Audi-koeltas twv 35 euro, een Riwax-poetsemmer twv 40 euro en een sushi-tegoedbon twv 13,95 euro
10e prijs: Een damesverzorgingspakket twv 123 euro

Naast deze fantastische prijzen heeft de organisatie nog 40 mooie prijspakketten samengesteld.
Baltovenaar ‘Tiki Taka’ Touzani heeft een persoonlijk gesigneerde hoodie ter beschikking gesteld voor de winnaar onder de 16 jaar.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT