Afbeelding
Foto: Elzendaalcollege Gennep

100% geslaagden voor Elzendaalcollege Gennep

Algemeen Maatschappelijke discussie

GENNEP | Dat dit schooljaar in alle opzichten anders dan andere jaren was, zal iedereen begrijpen. Voor de examenleerlingen was het nóg ingewikkelder. Na de bekendmaking van het tweede tijdvak, telt Elzendaalcollege Gennep 100% geslaagden en Elzendaalcollege Boxmeer 94% voor mavo, 86% voor havo en 94% voor vwo. In Boxmeer hebben 19 leerlingen examens in het derde tijdvak gepland staan, waardoor de slagingspercentages nog hoger kunnen worden.  

Door de coronacrisis is er dit jaar ook een derde tijdvak waarin examens worden afgenomen. Dit biedt leerlingen de mogelijkheid om de examens te spreiden. “We zijn ontzettend trots”, zegt waarnemend rector Lisette Verstegen van Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep. “Wat de leerlingen in deze vreemde tijd gepresteerd hebben, is echt subliem. En hiermee bedoel ik niet alleen de leerlingen die op dit moment geslaagd zijn, maar zeker ook de leerlingen die momenteel nog examens in het derde tijdvak maken en uiteraard de leerlingen die ondanks alle inspanningen niet geslaagd zijn.”


De leerlingen die gebruikmaken van het derde tijdvak ontvangen donderdag 15 juli de uitslag of zij wel of niet geslaagd zijn.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT