De collecteweek van de 12 landelijke goede doelen is bekend
De collecteweek van de 12 landelijke goede doelen is bekend Foto: GDWB

Vooraankondiging collecteweek Goede Doelen

Algemeen

Nieuw Bergen | Als de omstandigheden het toestaan en het is verantwoord komt er dit jaar weer een gezamenlijke collecte voor de goede doelen in Bergen, Nieuw Bergen en Aijen . De voorbereidingen van de Goede Doelen Week Bergen (GDWB) zijn in volle gang en de collecteweek staat onder voorbehoud gepland van maandag 13 september tot en met zaterdag 18 september 2021.

De navolgende 12 landelijke goede doelen met het CBF keurmerk zullen dit jaar deelnemen in de gezamenlijke collecte: Alzheimer Nederland, Hersenstichting, HandicapNL, Het Nederlandse Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, Nederlandse Hartstichting, Longfonds, Nierstichting, Maag Lever en Darm stichting, Prinses Beatrix Spierfonds, EpilepsieNL en ReumaNederland.

“Uw donatie hebben we vorig jaar moeten missen en hopen dit jaar weer op uw onmisbare steun te mogen rekenen. Laat de collectant niet aan de deur staan, zij zetten zich geheel belangeloos in voor de 12 genoemde goede doelen. We duimen voor doorgang van deze belangrijke collecte”, aldus Marion Driessen van de GDWB.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT