De feestvarkens Riky Weerts, Henny Custers, Sandra Verbruggen en Joep Janssen
De feestvarkens Riky Weerts, Henny Custers, Sandra Verbruggen en Joep Janssen Foto: Hans van den Woldenberg

Schooljaar ‘t Diekske met groot feest afgesloten

Algemeen Familieberichten

Afferden | Het schooljaar op basisschool ‘t Diekske in Afferden werd op vrijdag 16 juli afgesloten met een groot feest. Niet alleen was het de laatste schooldag voor de zomervakantie, maar bovendien werden er enkele leerkrachten in het zonnetje gezet.


Maar liefst drie leerkrachten vierden dit schooljaar hun 25-jarig jubileum, te weten meester Joep Janssen, juffrouw Henny Custers en juffrouw Sandra Verbruggen. Daarnaast gaat juf Riky Weerts de school verlaten. Zij kan nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen. 

De jubilarissen en de gepensioneerde werden muzikaal ontvangen door de plaatselijke fanfare samen met de kinderen van ‘t Kienderbenkske en ‘t Diekske. Daarna ging een boordevol feestprogramma van start. De huifkar maakte rondritten door het dorp, er werd gespeeld in de speeltuin, een muzikale act werd voorgedragen, een fotospeurtocht gelopen door het dorp en in samenwerking met Bergen Beweegt Natuurlijk was in de gymzaal de mogelijkheid om een potje lasergame te spelen. De dag werd groots afgesloten met een mooie voorstelling op het schoolplein.  

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT