Afbeelding
Foto: KNMT

Corona-vaccinatie zonder afspraak

Openbare publicatie

Heeft u zich al laten vaccineren tegen het coronavirus? Met een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt u zichzelf, maar ook de mensen die u verpleegt of verzorgt, uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen. Zo zorgt vaccineren ervoor dat we stapje voor stapje meer vrijheid terugkrijgen.

Vrije inloop voor eerste vaccinatie
Sinds donderdag 29 juli is vrije inloop mogelijk voor de eerste vaccinatie tegen het coronavirus bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert. Dit kon al bij de locatie in Blerick, gemeente Venlo. Iedere dag tussen 9.00 en 16.00 uur kan iedereen die nog geen afspraak voor een eerste prik heeft gemaakt, terecht op deze locaties. Direct na de vaccinatie wordt vervolgens een afspraak gemaakt voor de eventuele tweede prik. Let op: de tweede prik op basis van vrije inloop is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus.

Vaccineren als arbeidsmigrant
Afgelopen weekend gaf GGD Limburg-Noord de duizendste vaccinatie aan een arbeidsmigrant uit de regio. Veel arbeidsmigranten moeten nog een vaccinatieafspraak maken. Wilt u als arbeidsmigrant een afspraak maken of wilt u meer informatie? U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur bellen met 088 - 119 0012. U wordt in het Engels, Pools of Bulgaars geholpen.

Meer informatie vindt u op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT