Afbeelding
Foto: KBO Bergen

KBO Bergen gaat weer dansen

Algemeen Hobby & vrijetijd

KBO Bergen start weer met haar gezellige dansmiddagen op woensdag 8 september van 14 uur tot 17 uur ben je van harte welkom in in Den Asseldonk. 

Persberich KBO:
Eindelijk is het weer zo ver. Jullie mogen weerdansen! Het Coronavirus wijlt nog onder ons, maar na een rondje bellen via de verschillende officiële instanties blijkt, dat het gezelschapsdansen weerverantwoord kan.

Eindelijk weer een stukje gezelligheid terug en gezond bewegen op de sfeervolle muziek van onze Leo. Het virus heeft ook gewoed onder onze trouwe gasten, die wij nu sterk missen. Dit gevoel zal bij meerdere bekend zijn, maar laat onverlet, dat wij ons leven vol optimisme oppakken en waar mogelijk de sociale contacten weer gaan koesteren. Dus nu de 2e woensdagmiddag van september. Leo, onze vaste muzikant speelt het steeds weer klaar om onze gasten tevreden en opwekt door de stemmige muziek huiswaarts te laten gaan. Onze jurytafel van Dichterbij gaat daar vol in mee. Mocht u vervoersproblemen hebben benader dan tijdig de Ouderenbus van het OCB. 

Het is algemeen bekend; dansen is een van de oudste manieren van vermaak; goed voorgeest en leden. Graag zouden wij ook weer nieuwe gasten willen begroeten; wantiedereen is welkom, lid of geen lid van KBO-Bergen. Wij willen de Bergenaren en andere danslustigen een gezellige, ontspannen middag bieden.

Entree: €4,00 pp.
Den Asseldonk, Den Asseldonk 2, 5854CC Bergen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT