Afbeelding
Foto: Maichel van Dreumel

Veel plezier en mooi weer tijdens KVW Bergen

Algemeen Hobby & vrijetijd

Nieuw Bergen | Op dinsdagochtend 31 augustus was het dan eindelijk zo ver. De kinderen mochten om 10.00 uur naar het terrein gebracht worden waar het allemaal te doen zou zijn. Aan het einde van het pad richting het evenemententerrein werd de jeugd door de organisatie van Kindervakantiewerk Bergen opgevangen en naar hun betreffende groepje begeleid.

Het waren enkele geweldige dagen en de kinderen hebben dan ook volop genoten van alle activiteiten die er georganiseerd waren. Mede dankzij de vele vrijwilligers en niet te vergeten de gulle sponsoren uit de Bergense middenstand. Ook het relatief mooie weer zorgde voor een geweldige ambiance en op donderdag 2 september kon er zowaar nog het een en ander aan waterplezier beleefd worden.


Dr. Mark en Dr. Kevin met twee verpleegsters

Ook was er nog een spreekuur van de poppenartsen Dr. Mark en Dr. Kevin die gelukkig werden ondersteund door doktersassistente Imke en ook de hulp van Prof. Dr. Ramona was hard nodig om de vele kinderen die met hun poppen en knuffels geholpen moesten worden. Er werden veel snoepjes voorgeschreven als medicijn, pleisters geplakt en verbanden aangelegd door deze gerenommeerde artsen, die daar ook veel plezier aan beleefd hebben, net als de kinderen van Bergen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT