Afbeelding
Foto: CDA Bergen

CDA start nieuw politiekseizoen in Den Asseldonk

Algemeen Politiek

Nieuw Bergen | Nu de vakanties ten einde zijn hebben verenigingen hun activiteiten weer opgestart. Het nieuwe verenigingsjaar zal in het teken staan van samen bekijken en uitproberen wat er, gelet op de coronamaatregelen, wél kan. Ook de politieke partijen in Bergen zijn begonnen aan een nieuw seizoen. Naast het reguliere politieke werk staan de komende maanden in het teken van de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Het CDA heeft het nieuw politieke seizoen afgetrapt op donderdag 2 september met een fysieke vergadering op 1,5 meter afstand in de ‘Lieke Martens’-zaal in Den Asseldonk. ‘Goed om weer aan de slag te gaan voor de inwoners en bedrijven in onze gemeente. We hebben er zin’ reageert CDA-fractievoorzitter Jacob Knoops, na afloop van de ontmoeting.

Belangrijk bespreekpunt was het raadsvoorstel over de toekomst van de vrijetijdseconomie en het toerisme in de gemeente Bergen. Dat voorstel riep bij de CDA-fractie de nodige vragen op. Knoops: ‘We hebben inmiddels ruim twintig verduidelijkende vragen schriftelijk ingediend bij de ambtelijke organisatie. Daar zal eerst een antwoord op moetenkomen voordat we een mening kunnen vormen over het voorstel’.   

Tekst: CDA Bergen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT