Met een knallende fles champagne en lachende gezichten
Met een knallende fles champagne en lachende gezichten Foto: Chris Smits

GOED GESTYLED knallend geopend

Algemeen

Nieuw Bergen | De afgelopen weken hebben de uit Well afkomstige Lieke Mooren en Silvia Elbers flink geklust om op woensdag 8 september de deuren van hun eigen kledingzaak te kunnen openen. Wethouder Frans Pekema voelde zich geroepen om namens de gemeente de officiële opening te verrichten door een lintje door te knippen. Hij liet weten blij te zijn dat de dames voor een pand in winkelcentrum Mosaïque hebben gekozen. De kersverse onderneemsters openden hun zaak liever met een knal en wat was daar beter voor geschikt dan een grote fles lekkere champagne.


Voorafgaand aan de officiële opening op woensdag was er op de dinsdagavond een gezellig samenzijn met familie en vrienden om te proosten op het succes. De aanwezigen werden getrakteerd op een mini-modeshow waarna er ook meteen de eerste aankopen werden gedaan.

Het was wel nog eventjes spannend of de opening op de geplande tijd door kon gaan, aangezien een van de belangrijkste leveranciers de collectie nog niet klaar had en ook de containers met goederen vertraging hadden. Afgelopen dinsdagochtend vroeg moest er zelfs nog snel in Amsterdam een laatste aanvulling gehaald worden. “De komende weken komt er nog heel veel nieuw materiaal binnen dus hebben we continu nieuwe hippe stukken in onze mooi collectie”, aldus Lieke. “We zijn blij met gerenommeerde merken zoals Lofty Manner, Fluresk, Y.A.S., YDENCE en Jacqueline de Yong, maar we blijven op zoek naar nieuwe ontwerpers.”

Ook centrummanager Marc Vroemen heeft de dames gefeliciteerd namens alle ondernemers van Mosaïque en ze heel veel succes gewenst. “GOED GESTYLED Fashion is een aanwinst voor ons winkelcentrum.”

Afbeelding
Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT