Jubilarissen Piet - Geert - Leon - Anja - Jan - Jan & Twan
Jubilarissen Piet - Geert - Leon - Anja - Jan - Jan & Twan Foto: Chris Smits

Erelidmaatschap voor Jan Roelofs

Algemeen Hobby & vrijetijd

Wellerlooi | Het bestuur van fanfare Nooit Gedacht had op woensdag 8 september de eer om Jan Roelofs het erelidmaatschap van haar vereniging toe te kennen. Jan is al 67 jaar lid en moest onlangs om gezondheidsredenen stoppen als actief muzikant, anders was hij tot zijn 150ste nog doorgegaan. Jan was bekend als bassist maar in zijn jonge jaren speelde hij ook hoorn en trombone. Ook was Jan jarenlang lid van het bestuur en ook bestuursvoorzitter met altijd veel hart voor de vereniging, die hem bedankt voor zijn jarenlange inzet. Een verdiend erelidmaatschap.

Jubilarissen in 2020

Anja van Horen-Martens
40 jaar lid
De enige dame in ons jubilarisgezelschap. Eerst in Well bij de Harmonie geweest, speelde daar klarinet. De liefde bracht haar naar Wellerlooi
De liefde voor muziek bracht haar naar fanfare Nooit Gedacht en omdat we toen nog een ‘ouderwetse’ fanfare waren is Anja saxofoon gaan spelen. Dat doet ze nu nog steeds. De derde helft is ook altijd een belangrijk onderdeel van de repetitie.

Geert Deckers
40 jaar lid
Gestart als klein manneke en al die jaren trouw lid van de fanfare. Geert speelt nu al jarenlang trombone. Hij heeft van alle muzikanten wel de meeste avonturen beleefd met zijn muziekvrienden. De derde helft is ook altijd een belangrijk onderdeel van de repetitie.

Leon van Rhee
40 jaar lid
Leon is dus ook al heel lang bij de fanfare. Hij speelt al jarenlang 1e trompet. Bij Nooit Gedacht maar ook bij de Berger Musikanten. Een echte muzikant. De derde helft in ‘t Luukske is ook altijd een belangrijk onderdeel van de repetitie. bestuur

Twan van Rhee
25 jaar lid. Ja, inderdaad, de broer van Leon.
De jubilaris met de meeste ‘nevenfuncties’ bij de fanfare. Naast paukenist, en drummer, en triangelspeler, en net wat nodig is bij de slagwerkgroep is Twan onze zeer gewaardeerde penningmeester. Op dit moment doet hij het voorzitterschap van onze vereniging er ook nog tijdelijk bij. Hij is dus veel in de weer voor de fanfare. De derde helft is ook altijd een belangrijk onderdeel van de repetitie. Begonnen bij trommelkorps. 1e muts viel over oren.

Bijzonder is dat Anja, Geert en Leon deel uit hebben gemaakt van het fanfarebestuur. Ze zijn, buiten het musiceren, ook altijd aanwezig wanneer er hulp gevraagd wordt bij concerten, acties, enz. Zulke leden zijn onmisbaar. Wij hopen van harte dat iedereen nog jarenlang  met veel plezier bij onze vereniging blijft.

Jubilarissen 2021;

Jan van de Ven, 
40 jaar lid
Jan is op wat oudere leeftijd nog gestart met muzieklessen en nu dus 40 jaar lid. Jan speelde tot voor kort bas/bariton. Helaas is hij nu geen spelend lid meer, maar gelukkig is hij nog wel altijd bij de vereniging. De fanfare is ook blij met Jan: hij was kartrekker van het clubblad De Uutlaotklep, en heeft vele sponsoren voor de fanfare weten te werven.

Piet Roelofs, 
65 jaar lid De nestor van al onze jubilarissen.(Inderdaad, broer van Jan)

Hij is 65 jaar lid van fanfare Nooit Gedacht. Piet heeft jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur, waar hij ook penningmeester was. Hij speelt nu nog steeds vol ijver euphonium. Daarnaast gaat hij ook bij de harmonie van Well, elke week trouw naar de repetitie. Met hetzelfde muziekinstrument. Piet  is altijd aanwezig bij alle serenades en helpt waar hij kan. Hij is dan wel in Well gaan wonen, maar kan ‘de Loi’ gelukkig nog niet missen.

Erelid Jan Roelofs
Afbeelding
Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT