Afbeelding
Foto: VVD Gennep

Janine van Hulsteijn gekozen tot lijsttrekker

Algemeen Politiek

Gennep | De VVD leden in de gemeente Gennep hebben wethouder Janine van Hulsteijn unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

 ”Het is zeer eervol om lijsttrekker te mogen zijn. Ik verheug me bijzonder op de komende verkiezingen”, aldus Janine. 

Janine: “Als Gennepse VVD, opgericht in 1974, hebben wij ons door de jaren heen ingezet voor een betere toekomst van de gemeente. Daarbij staat voorop dat we de eigen kracht van onze inwoners willen versterken. Dat hebben we gedaan met bekende boegbeelden zoals Carla Dijkstra en Marian de Bruijn, die beiden jarenlang trotse voorvrouwen waren van onze liberale partij. Het is voor mij een bijzondere eer dat ik deze traditie nog steeds mag uitbouwen.”

“In 2018 mocht de Gennepse VVD voor het eerst toetreden tot de coalitie en een wethouder leveren. De afgelopen jaren hebben wij samen met CDA en SP veel goed werk kunnen verrichten. Er zijn belangrijke stappen gezet om bijvoorbeeld de winkelleegstand aan te pakken, werk te maken van de verbindingsweg Milsbeek en vooral ook onze inwoners en lokale ondernemers te ondersteunen tijdens de diepste momenten van de coronacrisis.”

“Het werk voor onze gemeenschap is echter nog niet klaar, er kan en moet nog veel gebeuren. Door deze crisis moeten we volop blijven inzetten op herstel en wederopbouw van onze samenleving. We zien dat veel middenstandsbedrijven het verhipte lastig hadden en nog steeds hebben door corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid. We komen uit een ontzettend zware periode en hebben te maken met de onzekerheid van de toekomst. Nu is het zaak dat ondernemers weer volop kunnen gaan ondernemen, zodat onze inwoners hun banen behouden bij onze middenstandsbedrijven. Samen sterker uit de crisis komen!”

“De Gennepse VVD staat in de startblokken om ook de komende jaren te bouwen aan een nog betere toekomst voor onze gemeente. Dat doen we met een helder en concreet verkiezingsprogramma en een kandidatenlijst met mensen uit het midden van onze samenleving. Als lijsttrekker heb ik er vertrouwen in dat wij met een sterk team en een goede visie voor onze gemeente het beste aanbod hebben voor de kiezers bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.”

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT