Mooie overwinning voor Stormvogels in Rijkevoort
Mooie overwinning voor Stormvogels in Rijkevoort Foto: Stormvogels '28

Uitzege Stormvogels, Milsbeek krijgt oorwassing van Heijen

Siebengewald | De seizoenstart voor Stormvogels ‘28 is met een 1-3 uitzege bij Toxandria in Rijkevoort goed begonnen. In de eerste helft waren het Kevin Peters en Gijs Creemers die voor een comfortabele 0-2 ruststand zorgden. Na ruim een uur spelen werd het nog even spannend door een eigen goal van Thijs Kerkhof maar in de slotminuut was het Thomas Creemers die de wedstrijd definitief besliste en de 1-3 voor zijn rekening nam.

Sportpark Zwarteweg in Milsbeek was het toneel van de Gennepse gemeentederby tussen SV Milsbeek en VV Heijen. De eerste helft ging gelijkwaardig op maar het was Heijen dat na een flitsende start een snelle voorsprong pakte door een goal van Ramon van de Ven. Na een rode kaart voor de bezoekers in de tweede helft, Thijs Kusters pakte zijn tweede gele kaart, kwamen de overgebleven 10 Heijenaren pas echt op toeren en waren in de laatste 20 minuten van de wedstrijd nog vier keer trefzeker door doelpunten van Tijn Wabeke, Bas Janssen, Dirk Schonenberg en Daan ter Laak.

De wedstrijden van Montagnards, EWC ‘46 en Achates werden afgelast.