Afbeelding
Foto: Veerhuis Aijen

Plannen Veerhuis Aijen goedgekeurd

Zakelijk Hobby & vrijetijd

Aijen | De gemeente heeft de plannen van Stichting ‘t Veerhuis Aijen voor een Multi-Functioneel Centrum goedgekeurd. Dit betekent dat de zaal behouden blijft voor Aijen en omgeving. 

“Ons doel is om Zaal ‘t Veerhuis te behouden als ontmoetingsplek om daarmee de leefbaarheid in Aijen op peil te houden. Daarom hebben deze stichting opgericht. Geen horecabedrijf dus, geen winstoogmerk, maar een stichting. Dit betekent dat er voldoende activiteiten georganiseerd moeten worden om de zaal te kunnen behouden”, zo melden de uitbaters Patrick en Bianca Tabak.

Wat is er mogelijk in ’t Veerhuis?
Zaal ’t Veerhuis is er voor en door de inwoners van Aijen en belangrijk is dat er initiatieven van bewoners en verenigingen uit het dorp en omgeving komen. Zo is het mogelijk om de zaal te huren voor familiedagen, feesten en partijen, vergaderingen, lezingen en workshops. Ook zijn er mogelijkheden zoals toepen of andere kaartspelen, filmavonden, koffietafels, exposities, dansavonden en ga zo maar door.

Het is mogelijk om een financiële ondersteuning aan te vragen bij de dorpsraad Aijen, indien het activiteiten betreft die een bepaald maatschappelijk- of dorpsbelang hebben. “Wij zullen zelf en ook samen met de dorpsraad en verenigingen activiteiten ontplooien zoals het samen vieren van feestdagen, een vrijdagmiddagborrel, bingo en kunstmarkten. De deuren kunnen in ieder geval open vanaf december 2021”, aldus het enthousiaste eigenaarskoppel.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT