Afbeelding
Foto: Eendracht

Felicitatieconcert van Eendracht gaat door

Kunst en Cultuur

Siebengewald | Het doet Fanfare Eendracht veel genoegen om aan te kondigen dat het geplande felicitatieconcert voor aanstaande zondag 3 oktober door zal gaan. Het concert vindt plaats bij MFC De Klaproos en duurt van 10.30 tot 12.00 uur.

Hierbij zijn natuurlijk enkele voorwaarden van toepassing. Om toegang te krijgen tot de zaal is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk, zonder dit bewijs mag de fanfare de gasten helaas niet binnenlaten. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Met de CoronaCheck-app kan iedereen zijn eigen bewijs ophalen en tonen op zijn smartphone bij de ingang. Hierbij is ook een geldige legitimatie verplicht (ID-kaart, paspoort of rijbewijs). Natuurlijk is een papieren document, waarop de QR-code gescand kan worden, ook geldig.

“Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om in de foyer van De Klaproos een drankje te nemen. We kijken er met plezier naar uit om jullie te ontvangen”, aldus de organisatie.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT