Afbeelding
Foto: Franz Pfanner Huis

Magische Momenten met Dance of Joy

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Arcen | Op zondagochtend 24 oktober brengt de Duitse Klezmerband ‘Dance of Joy’ in het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen een onderhoudend stuk muzikaal vuurwerk.

Na eerdere succesvolle optredens speelt de band opnieuw de muziek, die wordt gekenmerkt door betoverende melodieën vol intimiteit en vurige ritmes, die magische momenten creëren voor spelers en publiek. Met uitbundig temperamenten veel empathie, met humor en charme speelt het Akense kwartet met Johannes Flamm op klarinet, Johanna Schmidt op viool, Alfred Krauss op accordeon en Werner Lauscher op de contrabas ‘Klezmer entertainment op het hoogste niveau’, en oogst daarmee al 20 jaar staande ovaties bij concerten en festivaloptredens. 

Dance of Joy behoort tot de top van Klezmer-ensembles in Duitsland. Bont in verscheidenheid laten zij de typische klanken van de Klezmer-wereldmuziek horen. Muziek die vertelt over vreugde en pijn, liederen zonder woorden in een taal die iedereen verstaat.


Aanvang: 11.30 uur, entree 14 euro, inclusief koffie of thee in de pauze.
Reserveren: reserveren@franzpfannerhuis.nl
Meer info: tel. 077 - 473 2279 b.g.g. 06 - 1588 5603 (Lex van Marcke)

Bezoekers wordt gevraagd een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Hierop zal worden gecontroleerd.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT