Wie wordt zijn opvolger?
Wie wordt zijn opvolger? Foto: Alde Hap

Carnaval Alde Hap Mook in de startblokken

Carnaval/Vastelaovend Kunst & cultuur

Mook | Achter de schermen is de Mookse Alde Hap alweer druk bezig met het programma voor het nieuwe carnavalsseizoen. Grote vraag is daarbij : Wie wordt dit jaar de opvolger van Prins Sjaak ??? (Door Grad Derks, Vorst Alde Hap)

Door alom bekende omstandigheden is Sjaak met zijn gevolg inmiddels het langstzittende Prinsen-gezelschap in de geschiedenis van de Mookse seniorencarnaval geworden, maar op komende prinsenzitting word dan toch na twee jaren waardig afscheid genomen. De eerste after-Corona prins staat al te trappelen om het nieuw carnavalsjaar in te luiden.

Het afscheid van prins Sjaak en de onthulling van de nieuwe prins zal plaatsvinden op zondagmiddag 12 december , aanvang 14.00 uur bij het Moks Cafè aan de Groesbeekseweg waar de zaal dan omgebouwd zal zijn tot carnavalstempel. De toegang is geheel gratis en voor de ouderen staat een heerlijke kop koffie klaar.

Deze middag is in elk geval voor alle ouderen van Mook en omgeving toegankelijk. Ook de carnavalsvrienden van Gries en Nie Wies uit Milsbeek en de Waggelaars uit Gennep zullen deze middag samen met de Alde Happers meevieren.

Volgens de organisatie van deze middag word een gevarieerd carnavalsprogramma geboden, met diverse optredens van lokale en andere artiesten. En als klapstuk natuurlijk de Prins-onthulling!

Binnenkort hoopt de organisatie de definitieve line-up van de middag bekend te maken. Iedereen van 50 jaar of ouder, die graag vriend of lid van de Alde Hap in Mook wil worden is van harte welkom bij deze enthousiaste club carnavalsmensen.

Voor Info en aanmelden kan men altijd terecht bij een van Alde Happers!!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT