Wat is er mooier dan een traditionele witte kerstmarkt?
Wat is er mooier dan een traditionele witte kerstmarkt? Foto: Marian Leideritz

Kerstmarkt Gennep zoekt standhouders

Kunst en Cultuur Hobby & vrijetijd

Gennep | Op zaterdag 11 en zondag 12 december organiseert de stichting SumMmertime Gennep weer de traditionele Kerstmarkt op de Markt in Gennep. Zondag 12 december is tevens koopzondag, wat zonder twijfel voor extra publiek en meer gezelligheid zal zorgen. Na een jaar van stilte wordt de hoop gekoesterd dat de editie 2021 wél door kan gaan.

De Markt zal op beide dagen omgetoverd worden in een mooi kerstsfeer met gezellige kramen. De levende kerststal en sfeervolle kerstmuziek zorgen voor een prettige ambiance. De overbekende ‘Riefkoek’ en ook de Glühwein zal niet ontbreken. De Kerstmarkt start beide dagen om 12.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. Voor beide dagen zijn nog plaatsen beschikbaar. Belangstellende ondernemers, ambachtslieden, beeldend kunstenaars en hobbyisten kunnen zich melden bij de Stichting SumMmertime Gennep, via kerstmarkt@summmertimegennep.nl..

De vier meter brede overdekte kramen, eventueel met elektriciteit, zijn zowel voor één dag of voor beide dagen te huur. Aanbod van drank en eten kan alleen in overleg met de organisatie.

De Stichting Summmertime Gennep gaat ervan uit dat coronamaatregelen in december geen roet meer in het eten gooien. Mocht dat wel zo zijn dan zal dit in tijdig kenbaar worden gemaakt.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT