Afbeelding
Foto: Google

Informatieavond woningbouwplannen Ven-Zelderheide

Openbare publicatie Maatschappelijke discussie

Ven-Zelderheide | De ontwikkeling van het dorpshart van Ven-Zelderheide is in volle gang. Zo komt er een MFC in het kerkgebouw aan de Kerkvonder. Daarnaast zijn er plannen voor de bouw van 15 woningen op de plaats van gemeenschapshuis De Uitkomst aan de Kleefseweg. De woningen zijn bestemd voor starters en doorstromers.

Donderdag 21 oktober is hierover een informatieavond in gemeenschapshuis De Uitkomst in Ven-Zelderheide. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst geeft projectontwikkelaar KOLAT een korte presentatie over de woningbouwplannen. Ook kunt u vragen stellen en uw interesse voor de woningen kenbaar maken. Let op: voor de bijeenkomst heeft u een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Voor de bouw van de woningen is het ontwerpbestemmingsplan ‘Kleefseweg 27-29 Ven-Zelderheide’ opgesteld. Kijk hiervoor op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0907.BP21121KLE2729VEZ-ON01. Tijdens de inzagetermijn, die duurt tot 10 november 2021, kunt u een schriftelijke zienswijze indienen t.a.v. B&W van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT