Afbeelding
Foto: De Kneep

De Kneep-soos bij De Diepen in Milsbeek

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Milsbeek | Op vrijdag 12 november organiseert De Kneep, hét podium voor regioschrijvers uit Maasduinen en het Land van Cuijk, zijn eerste post-corona-soos. Ditmaal is de Kneep-soos te gast op vrijdag 12 november om 19.30 uur in de zaal van restaurant De Diepen in Milsbeek. De soos is gratis toegankelijk. Het is een informele bijeenkomst waarop regionale schrijvers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en waar mogelijk ondersteunen op het schrijverspad.

Elke soos kent een korte presentatie over een relevant onderwerp of van een van de regioschrijvers. Op 12 november staan het (zelf) uitbrengen van een boek en het vervolgens feestelijk presenteren daarvan op het programma. Daarnaast krijgen de schrijvers de mogelijkheid om hun eigen werk kort te presenteren. Daarmee wordt de avond ook voor niet-schrijvende leesfans de moeite van een bezoekje waard.

Om de soos in goede banen te leiden wordt de belangstellenden gevraagd om zich liefst vóór 10 november aan te melden via dwars@dekneep.nl

Wilt u wel komen, maar heeft u geen eigen vervoer? Meldt u dan toch aan. De organisatie zal dan voor u proberen voor u een carpoolregeling te treffen.
Uiteraard worden de geldende corona-regels rond het corona-toegangsbewijs gehanteerd.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT