Lachende gezichten bij de Alverman
Lachende gezichten bij de Alverman Foto: Chris Smits

Oranje Fonds zegt 40.000 euro toe voor Alverman 2.0

Algemeen

Afferden | Het Oranje Fonds heeft een bijdrage van 40.000 euro toegezegd voor de realisatie van Alverman 2.0. in Afferden. Eerder waren er al toezeggingen binnen voor een bijdrage door de provincie Limburg en enkele kleinere fondsen. Hiermee is weer een flinke stap gezet om de financiering van de binnenruimte van Alverman 2.0 te bekostigen. 

Voorzitter Rob Arts van de stuurgroep is erg blij met deze toezegging door het Oranje Fonds: “Deze bijdrage van het Oranje Fonds vormt een belangrijke stap om het gebouw op een sobere maar doelmatige wijze in te richten.” 

In Afferden wordt voortvarend gewerkt aan de realisatie van de nieuwe multifunctionele accommodatie ter vervanging van het oude gemeenschapshuis Iedershuus en de gymzaal bij basisschool ‘t Diekske. Deze nieuwe accommodatie wordt samengevoegd met het bestaande sportcentrum De Alverman, waarin voetbalclub HRC, tennisvereniging TVA en paardenvereniging PVA zijn gehuisvest. Hiermee krijgt Afferden één multifunctionele accommodatie voor buitensport, binnensporten en sociaal-culturele activiteiten, waardoor de Alverman het kloppend hart voor de verenigingen in Afferden moet gaan vormen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT