Het inenten in Wellerlooi is uitgesteld
Het inenten in Wellerlooi is uitgesteld Foto: KNMT

Te weinig griepprikken voor Wellerlooi

Algemeen 112 Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | Huisartsenpraktijk Maasoever laat weten dat vanwege de massale opkomst voor de griepprik in Bergen, Well en Siebengewald, er te weinig doseringen over zijn om donderdag 18 november de mensen in Wellerlooi, die voor deze vaccinatie in aanmerking komen, te kunnen inenten.

“We hebben het maximale aantal vaccins besteld, maar helaas hebben we een tekort, waardoor we in Wellerlooi niemand meer kunnen vaccineren”, zo laat Maasoever ons weten. Inwoners die een uitnodiging hebben ontvangen, zouden donderdag 18 november de griepprik en/of pneumokokkenprik in Wellerlooi krijgen.

“Wij vinden het belangrijk dat de mensen uit Wellerlooi die vanwege hun leeftijd of medische indicatie. deze vaccinatie krijgen. Wij hebben met spoed extra vaccinaties bijbesteld en deze worden donderdag 2 december geleverd. We vragen om op die dag tussen 15.30 en 17.00 uur naar de praktijk in Nieuw Bergen, Rembrandtplein 4, te komen voor de vaccinatie. Wij doen alles wat in onze macht ligt om u zo snel mogelijk te kunnen vaccineren”, aldus de mededeling van huisartsenpraktijk Maasoever.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT