Afbeelding
Foto: Klik & Tik

Start digitale cursussen in Bibliotheek Gennep

Algemeen

Gennep | Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk. De bibliotheek vindt het belangrijk om mensen daarin te ondersteunen. Vanaf donderdag 25 november kun je daarom ook bij de bibliotheek in Gennep terecht om je digitale vaardigheden bij te spijkeren.

Er zijn diverse maatregelen genomen waardoor ook in deze tijd van coronamaatregelen de cursussen verantwoord en veilig kunnen verlopen. Onder persoonlijke begeleiding van een medewerker organiseert BiblioPlus in de bibliotheek de diverse cursussen van ‘Klik & Tik’. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor jou. Daarnaast wordt ook de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheers je de basisvaardigheden, dan kun je de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal. Of de cursus ‘Klik & Tik. Veilig online’, waarin je meer leert over internetfraude en waar je op moet letten om veilig te kunnen internetten.

De wekelijkse cursussen vinden vanaf 25 november in bibliotheek Gennep plaats op donderdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Het doorlopen van een cursus duurt, afhankelijk van welke cursus je volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De verschillende cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten voor BiblioPlus-leden zijn 25 euro en voor niet-leden 35 euro. Er wordt gewerkt in kleine groepjes meteen maximum van 5 deelnemers.

Bel voor meer informatie of om je aan te melden naar 0485 - 583 500.

Bibliotheek Gennep, Ellen Hoffmannplein 2
www.biblioplus.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT