Afbeelding
Foto: Bessembienders

Geen nieuwe prins bij de Bessembienders

Algemeen Carnaval

Bessembienders & Bessembienderinnekes, ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, het is zo complex en vol van dilemma’s. Maar we zijn er toch aan begonnen, het geheel afpellen naar de beginselen van carnaval, de bedoeling en taak van ons als vereniging CV de Bessembienders. 

Wij dienen de carnaval te organiseren en gezond de toekomst in te brengen. Voor deze taak staan onze leden garant en zullen we dus ook het seizoen 2022 invulling geven zoals het Bessemriek dat van ons gewend is. Activiteiten zullen naar mogelijkheden doorgaan, informatie kunt u altijd terug vinden via onze bekende media kanalen of spreek één van onze leden aan. 

En zo ongeveer als hierboven ging ook het traject naar een belangrijke beslissing. Een beetje om de hete pap heen draaien en het hoge woord ontwijken, maar….. We moeten een keuze maken en Prins van de Bessembienders ziede mar 1x in ow lève en dus moet dat een knallend jaar zijn met alles erop en eraan! Gezien de huidige situatie, de onbeheersbaarheid van COVID en wij geen onderbouwd vertrouwen kunnen geven t/m aswoensdag, heeft CV de Bessembienders besloten om geen nieuwe prinsen 2022 uit te roepen. 

De activiteiten kalender blijft, afgezien van het prinsenbal, geheel bestaan. Wanneer de situatie het toelaat zullen wij u van harte welkom heten op onze activiteiten, zullen we als vereniging acte de presence geven op buitendorpse activiteiten. 

De dag van de receptie, 30 januari, zullen wij u een aangepast programma aanbieden. Het beloofd een hele mooie gezellige middag te worden met acts, dans, zang en de laatste polonaise van ons geweldige prinsenpaar Stefan en Susanne, alaaf! 

Tot slot willen wij u bij deze een hele fijne decembermaand wensen, sfeervolle kerstdagen en alleen maar goeds voor 2022. Wej zien ons, duut hèn, blieft gezònd! 

Oscar Huizinga Voorzitter | CV de Bessembienders

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT