Afbeelding
Foto: Elite

Ron Jaspers postuum geëerd met ‘Elite Ron’

Sport Sport

Nieuw Bergen | De in 2017 overleden oud-doelman van Montagnards, Ron Jaspers is door Elite Sport postuum geëerd met het uitbrengen van keepershandschoenen die naar hem zijn vernoemd, het ‘Elite Sport Ron’ model.

Ron Jaspers werd op jonge leeftijd afgekeurd voor het betaald voetbal waarna hij jarenlang het doel van het eerste elftal van Montagnards verdedigde. Na te zijn gestopt als eerste elftal keeper was Ron nog jarenlang actief als erkend en zeer succesvol keeperstrainer. In juni 2016 kreeg Ron te horen dat hij slokdarmkanker had waaraan hij in mei 2017 overleed. 

Het bedrijf Keeperswear, waarvan Ron medeoprichter was, vond dat het moment was aangebroken om met het Elite Sport model Ron te komen.
“Omdat wij van dichtbij hebben meegemaakt wat kanker doet met een patiënt en zijn omgeving willen wij met de Elite Sport Ron graag een bijdrage leveren aan het KWF kankeronderzoek. Van ieder verkocht exemplaar gaat er vijf euro naar het KWF voor verder onderzoek. Met Ron verloren we niet alleen een geweldig collega, keeper en keeperstrainer maar vooral een echte vriend”, zo staat geschreven op de website van Keeperswear. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT