Afbeelding
Foto: Chris Smits

Kunst om over na te denken

Algemeen Kunst & cultuur

Nieuw Bergen | Vanaf woensdag 15 december staat er een ‘spraakmakend’ kunstwerk in het winkelcentrum Mosaïque te Nieuw Bergen. Iedereen wordt aangezet om mee te denken over de betekenis en titel van dit kunstwerk.

De kunstenaar wil het gemis aan exposities tijdens de coronatijd compenseren met één openbare kunstpresentatie in het Bergense winkelcentrum. Iedereen heeft een mening over kunst. Laat maar weten wat u ziet en wat de moeite waard is om in te sturen voor een prijsvraag.


Heel speciaal is dat scholen in de regio een kunstles krijgen van de kunstenaar. Prachtig dat kinderen met hun ouders naar het Mosaïque gaan komen om de kunst echt te zien en te voelen. Weet u een titel en verhaal voor dit kunstwerk? Doe mee aan de prijsvraag. De oplossing kan afgegeven worden aan de balie van Servicepunt Maasduinen of stuur uiterlijk voor zaterdag 25 december een e-mail naar prijsvraag@maasduinencourant.nl.

Uw inzending wordt gejureerd en de winnaars ontvangen prachtige prijzen beschikbaar gesteld door de gemeente Bergen en de ondernemers van het winkelcentrum.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT