Afbeelding
Foto: Frans Thonen

Kleurige kerstattentie leden KBO Afferden

Algemeen

Afferden | Corona gooit ook bij KBO Afferden roet in het eten. De oprukkende nieuwe variant heeft er voor gezorgd dat de geplande kerstviering is gecanceld. In de plaats daarvan ontvangen alle leden van KBO Afferden een mooie rode kerstster. Vandaag vrijdag 17 december bezorgden bestuur en vrijwilligers de kerststerren bij de leden thuis. 


Vorig jaar zorgde corona er ook al voor dat KBO Afferden diverse activiteiten moest afblazen. Met een gezondheidspakketje in het voorjaar en een kerststol met de feestdagen stak KBO Afferden vorig jaar alle leden ook al een hart onder de riem. In de hoop dat dit jaar activiteiten en de kerstviering weer gewoon door zouden kunnen gaan. Alhoewel activiteiten als het koersballen en de gym met enige regelmaat werden gehouden, zorgde het oplevende coronavirus ervoor dat de kerstviering op het laatste moment moest worden afgeblazen. 

Een alternatief werd gevonden in de vorm van 238 rode kerststerren. Vanmorgen werden deze rode bloemen bij Tuincentrum Verheijen in Afferden opgehaald en vervolgens bij de leden van KBO Afferden thuis bezorgd. “Met deze kleurige attentie wensen wij al onze leden fijne feestdagen”, zegt Anneke Heijligers. “En gaan er van uit dat volgende jaar de kerstviering weer gewoon doorgaat.”

Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT