Afbeelding
Foto: Chris Smits

Column: De teller weer op nul

Algemeen Column

Hallo 2022 ik ben benieuwd wat je ons gaat brengen, of moet ik zeggen wat je ons gaat aandoen?

Met gemengde gevoelens kijk ik terug op afgelopen jaar, een jaar waarin we amper dat hebben kunnen doen wat we het liefst doen, het brengen van ‘positief’ nieuws. Maar ondanks het wegvallen van alle leuke evenementen zoals carnaval, sport, kermissen en ga zo maar door. Toch is het ons gelukt om dagelijks meerdere berichten over onze eigen regio te brengen in tekst, foto of video zonder het continu over Corona te hebben.

Wat we dit jaar kunnen verwachten is nog gissen, we gaan in ieder geval groot inzetten op de gemeenteraadsverkiezingen in maart, en verder blijven we dicht op het nieuws zitten zoals jullie van ons gewend zijn.

Waar ik het meest trots op ben is dat ons bereik flink is gegroeid, zowel online als offline. Onze website is door de magische grens van 2 miljoen pageviews gegaan met een gemiddelde duur van meer dan 1 minuut. Ook onze Facebook, Instagram en Youtube volgers blijft maar groeien. Offline hebben we met de Maasduinen Courant en Servicepunt Maasduinen ook onze positie veroverd e we nog heel veel leuke dingen in petto hebben. Mooie cijfers allemaal waar we echt trots op zijn, maar ja vandaag staat de teller weer op NUL en moeten we maar zien wat 2022 met ons van plan is!

Chris Smits

!