Afbeelding
Foto: D'n Toomp

Actieplan ‘Uitbreiding Haven Heijen’ gewijzigd

Algemeen Maatschappelijke discussie

Heijen | Het oorspronkelijke plan om een erehaag bij het gemeenschapshuis d’n Toomp te vormen en zo actie te voeren tegen de uitbreidingsplannen van de haven in Heijen is gewijzigd. De organisatie heeft hiertoe besloten omdat de gemeente ervoor heeft gekozen om digitaal te gaan vergaderen in plaats van in het gemeenschapshuis in Heijen, ondanks dat het gewoon is toegestaan om in het gemeenschapshuis een raadsvergadering te organiseren.

“We willen tegenstanders van de industriehaven vragen om maandagavond 17 januari om 18.30 uur naar de speeltuin bij gemeenschapshuis D’n Toomp te komen. We willen hier een groepsfoto maken. Dit doen we om steun te verlenen aan de vrijwilligers die zich inzetten tegen de industriehaven én voor steun aan de politieke oppositie. Er zal dus geen erehaag worden gevormd”, aldus de organisatie.

Aan de actievoerders wordt gevraagd hun mobiele telefoons mee te nemen en deze naar boven te houden voor de foto, die via diverse media wordt verspreid en zal worden aangeboden aan verschillende deelnemers van de vergadering. Je komt overigens niet of nauwelijks herkenbaar in beeld. Ook wordt gevraagd om ten minste twee meter afstand te elkaar te houden en om een mondmasker te dragen. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT