Afbeelding
Foto: eigen

Diamanten huwelijk voor Gerd en Mia Blom

Algemeen Familieberichten

Nieuw Bergen | Op 19 januari 1962 gaven Gerd Blom en Mia Tunnissen uit Siebengewald elkaar het ja-woord. Zestig jaar later kijkt het diamanten bruidspaar terug op vele mooie jaren samen.

Gerd en Mia hebben elkaar leren kennen bij Dancing Weys in Siebengewald. De vonk sloeg over en in 1962 traden ze in het huwelijksbootje. Het paar kreeg twee zonen. Inmiddels is de familie verder uitgebreid met een kleinkind en een achterkleinkind.

Gerd werkte als leraar in Horst en bij Berli Compounding in Bergen. Ook heeft hij lesgegeven bij LTS Gennep, waar hij een avondcursus lassen verzorgde. Zijn vrije tijd bracht Gerd door met het kweken en tentoonstellen van zijn kanaries. Mia was interieurverzorgster op de Gaesdonck in Goch. Het bruidspaar trok er altijd graag op uit. Wandelen, fietsen en samen op vakantie; het stel genoot van ieder moment.

Het diamanten huwelijk heeft de familie Blom in kleine kring gevierd. De ‘rest’ van het feest volgt hopelijk binnenkort, zo geeft de familie aan. Burgemeester Pelzer van Gemeente Bergen kwam wel nog even op bezoek om het bruidspaar persoonlijk te feliciteren.

Tekst & foto: Gemeente Bergen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT