Afbeelding

EWC en Heijen aan elkaar gewaagd

Well | Op sportpark Oude Linde in Well werd er eindelijk weer eens gevoetbald en EWC ‘46 schoot uit de startblokken. Jerry Driessen en Mimoun Akrom van de thuisploeg zorgden ervoor dat VV Heijen binnen zeven minuten tegen een 2-0 achterstand aankeek. Het leek een onbezorgde middag te worden voor coach Bart Denissen van EWC.

Het was een eigen doelpunt van Cas Nijsen die halverwege de eerste helft de Heijense hoop weer aanwakkerde, waardoor de bezoekers voor de rust met hernieuwde moed de kleedkamers opzochten. Meteen na de pauze scoorde Jesse Keuninkx de gelijkmaker en moest EWC ‘46 weer van voor af aan beginnen. Een kwartier voor tijd wist Danny Kempkens het net te vinden en bracht de Wellenaren wederom op voorsprong, maar enkele minuten voor het eindsignaal bepaalde Jeroen Melis van VV Heijen de eindstand op 3-3.