Afbeelding

Stormvogels in eigen huis afgedroogd

Sport

Siebengewald | Afgelopen zondag kreeg Stormvogels ‘28 uit Siebengewald op sportpark ‘t Eindpunt bezoek van subtopper VIOS ‘38 uit Beugen. Dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden was wel duidelijk, maar dat Stormvogels uiteindelijk met 1-5 zou worden afgedroogd had niemand van tevoren gedacht.

De eerste helft ging nog enigermate gelijk op maar het waren de gasten die de eerste twee doelpunten maakte. Op slag van rust wist Bart Seegers de aansluitingstreffer te maken waardoor er toch nog hoop was op een goed resultaat.

Na de pauze werd het al snel 1-3 en probeerde Stormvogels uit alle macht nog wat te forceren door steeds opportunistischer te gaan voetballen. De gasten profiteerden hiervan en maakten in de slotfase nog twee doelpunten, waarvan de laatste uit een penalty in de 90. minuut.