Afbeelding
Foto: Maasjoerts

De Maasjoertsen vliegen weer uit!

Carnaval Carnaval

Welll | Eindelijk kan er ook in het Maasjoertsenrijk weer carnaval gevierd worden zoals ze dat in Well het liefste doen. Samen, met zijn allen. CV de Maasjoerts en Jeugdcarnaval de Maasjoerts hebben ondanks de hectische, onverwachte en korte voorbereidingstijd toch een mooi programma in elkaar kunnen zetten.


Carnavalszaterdag
De Jeugdjoertskes trappen de 4 dolle dagen af in MFC de Buun met om 14.00 uur het Kriebelbal. Om 17.11 uur wordt de Joerts gehesen en is carnaval in Well officieel begonnen. Om 19.00 uur hebben de iets oudere Jeugdjoertsen Sneuzelbal. Tegelijkertijd vieren de grote Maasjoertsen eindelijk weer Vastelaovend op het carnavalsbal. Tijdens deze avond is de prijsuitreiking van de CarnavAllesVersierdWedstrijd, nemen we met zijn allen afscheid van onze ald-grootheden, zweept DJ Rik de zaal op en is er een optreden van Pruuf Mar.

Carnavalszondag
Traditiegetrouw optochtdag in Well. En hoewel last minute is het de organisatie toch nog gelukt om een optocht te organiseren. Verschillende jeugd, enkelingen, kleine en grote groepen vullen op ludieke wijze de optocht op. Geen grote wagens dit jaar, maar dat zal de pret niet drukken! De optocht vertrekt om 15.11 uur vanaf voormalig Restaurant Vink, de route vervolgt via Sterrenbos, Elbert Franssenstraat , Papenbeek en eindigt bij de Buun. De deelnemers doen allemaal “voor de joeks” mee! Beslist de moeite waard om te komen kijken! Vanaf 16.30 uur is er groot feest in de Buun wederom zorgt DJ Rik voor de stemming. De Jeugdjoertsen hebben deze avond sneuzelbal van 19.00 tot 23.00 uur.

Carnavalsmaandag
De Jeugdjoertskes kunnen vanaf 14.00 uur weer lekker kriebelen in de zaal van de Buun. ’s Avonds is het befaamde lichtjesbal in Well. Lichtjes aan en wij gaan los! Dit jaar met een optreden van W-Dreej, bekend van onder andere Vandaag! En höf de glazer in de Loch. DJ Rik verzorgt de overige muziek.

Carnavalsdinsdag
Boerendinsdag wordt dit jaar in het café van de Buun gevierd. Om 20.11 is het traditionele Joertsverbranden en zal de carnaval afgesloten worden. Alle activiteiten zijn entree vrij, voor Zaterdag- en Maandagavond zijn entreebandjes verplicht. Voor meer informatie kijk op www.maasjoerts.nl of op de facebook en instagrampagina van CV de Maasjoerts of jeugdcarnaval de Maasjoerts.

Weej weense iederieën veul schik deze daag. Geniet d’r van!
Maasjoertse…Hoi!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT