Afbeelding

Knotsgekke slotfase in Ottersum en EWC verliest in laatste minuut

Ottersum | Een zonnig sportpark De Niersvallei was het strijdtoneel tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Het duel eindigde onbeslist maar vooral de tweede helft en met name de slotfase was er een om niet snel te vergeten.

De eerste 45 minuten werd er niet gescoord maar dat werd na de pauze meer dan voldoende gecompenseerd. De gasten uit Oostrum kwamen meteen al op voorsprong en die stand bleef het tot 20 minuten voor het eind toen Kai Bicentini de gelijkmaker scoorde en daarmee het startschot gaf voor een waanzinnige slotfase. Vier minuten later was het Joep Stamer die de thuisploeg op een 2-1 voorsprong zette, maar SV Oostrum maakte vijf minuten voor het eind toch nog gelijk. Toen Daniel de Oude na twee minuten in blessuretijd de 3-2 aantekende leek de strijd beslist, maar de gasten lieten het er niet bij zitten en vlak voor het eindsignaal maakte Oostrum 3-3 en moesten de punten worden gedeeld.

EWC ‘46 verliest in slotminuut bij koploper Constantia
Voor EWC ‘46 uit Well duurde de wedstrijd precies één minuut te lang. Gedurende 90 minuten wisten de gasten op bezoek bij koploper Constantia op sportpark De Kwik in Wanroij het doel droog te houden maar moesten op het eind toch het hoofd buigen en met lege handen huiswaarts keren. Door deze zege en het gelijkspel in Ottersum heeft Constantia de voorsprong op zijn naaste concurrenten met twee punten kunnen uitbouwen.