Burgemeester Hans Teunissen brengt zijn stem uit
Burgemeester Hans Teunissen brengt zijn stem uit Foto: Gemeente Gennep

Oproep om te gaan stemmen

Openbare publicatie Politiek

Gennep | Burgemeester Hans Teunissen doet een oproep aan de inwoners van de gemeente om te gaan stemmen.

“Beste inwoner van de gemeente Gennep,

Deze week zijn er in heel Nederland gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren kon er in enkele stemlokalen al gestemd worden en heb ik zelf mijn stem uitgebracht. Ook vandaag, dinsdag 15 maart, is de mogelijkheid tot vervroegd stemmen er. Morgen openen alle acht de stemlokalen in onze gemeente.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn de verkiezingen die het meest dichtbij de inwoners staan. Want iedereen heeft wel eens te maken met de gemeente. Of het nu gaat om verkeersmaatregelen, maatschappelijke ondersteuning, subsidie voor een culturele activiteit of sportvereniging, de economische bedrijvigheid of uw directe woonomgeving.

De gekozen gemeenteraadsleden beslissen over hoe aan deze en andere gemeentelijke taken de komende jaren invulling wordt gegeven. Extra belangrijk dus, om uw stem juist bij deze verkiezingen niet verloren te laten gaan. Stemrecht is daarnaast een groot voorrecht en helaas niet overal in de wereld even vanzelfsprekend. Maak er dus gebruik van!

Uitslagenavond
Woensdagavond 16 maart worden tussen 21.00 en 23.00 uur de voorlopige uitslagen bekend. Gennep News doet hier live verslag van. Heeft u tijdens de uitslagenavond vragen voor een van de lijsttrekkers? Stel deze dan gerust via griffie@gennep.nl. De lijsttrekkers beantwoorden uw vragen graag.

Hans Teunissen
Burgemeester Gemeente Gennep

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT