Afbeelding

Onnodige nederlaag Montagnards

Nieuw Bergen | Het zag er lang goed uit voor Montagnards om de derde zege op rij te boeken en de opmars in de ranglijst door te zetten. Na een sterk begin werd het op sportpark De Venhorst in Nieuw Bergen uiteindelijk een deceptie en won DSV uit Ledeacker de wedstrijd met 2-4.

Montagnards begon de wedstrijd voortvarend en kwam dankzij Bart van Roosmalen al snel op een 1-0 voorsprong. De gasten maakten halverwege de eerste helft gelijk maar nog voor rust was het Dick Kleeven die de thuisploeg weer op voorsprong zette.

In de tweede helft bleef het lange tijd gelijk opgaan totdat DSV toch weer langszij kwam. Montagnards speelde voor de winst maar kreeg de deksel op de neus en nog twee doelpunten om de oren waardoor de eindstand op 2-4 werd bepaald. Een geflatteerde nederlaag waar een punt op zijn minst verdiend was.