Afbeelding
Foto: Oranje Comité Bergen

Mosaïqueplein centrum Koningsdagactiviteiten

Algemeen Jeugd voor Jeugd Kunst & cultuur

Nieuw Bergen | Op woensdag 27 april is het eindelijk weer zover. Na twee jaar online activiteiten, waarbij we wel lekker naar buiten konden, maar helaas niets samen konden doen, gaan het Oranje Comité Bergen nu weer voor een feestelijke gezamenlijke Koningsdag.

De kindermarkt, waarbij kinderen hun eigen waar verkopen op de kleedjesmarkt neemt de grootste plaats in op het Mosaiqueplein. Daarnaast zullen er schminkers beschikbaar zijn om de kinderen van een mooie creatie te voorzien. Enkele verenigingen zullen een kraampje bezetten met versnaperingen en spelactiviteiten. Ook zullen er, wanneer er voldoende vrijwilligers zijn, springkussens aanwezig zijn. In de OC-tent is wat lekkers voor de kinderen.


De dag wordt geopend met de FitTop10 van Kinderen voor Kinderen. Dit staat om 10.00 uur te gebeuren. Daarna wordt het startsein gegeven voor een superleuke Koningsdag. Om 15.00 uur worden de festiviteiten afgesloten. De organisatie hoopt natuurlijk op ontzettend mooi weer, zodat alle activiteiten ook buiten plaats kunnen vinden. Wanneer het weer het niet toelaat, kan helaas niet worden uitgeweken naar Den Asseldonk en zal Koningsdag niet doorgaan.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT