Noteer maar alvast in je agenda !!!
Noteer maar alvast in je agenda !!! Foto: Stage Life

>SOLD< weer terug in de regio

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Nieuw Bergen | Na enkele jaren van afwezigheid is de Bergense rockformatie >SOLD< weer terug in de regio met een aantal spetterende optredens op het programma. Met Pinksteren, op zondag 5 juni staat de band in Venlo op het nationaal bekende foodtruckfestival ‘SPIJS’ op het hoofdpodium, een week later - op zaterdag 11 juni - maakt >SOLD< haar opwachting tijdens de Gildefeesten in Sambeek, en na de zomervakantie, op vrijdag 9 september, is er een duo-optreden bij MFC De Buun in Well waarbij ook de formatie The Dice een onuitwisbare bijdrage gaat leveren.



Tijdens het pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni viert het foodfestival SPIJS in Venlo haar 10-jarig bestaan en >SOLD< heeft op bijna alle edities een muzikale bijdrage geleverd. “En daar zijn we trots op”, zo laat de band weten. “Ook dit jaar gaan we ons best doen om er een mooi feest van te maken. Volgens de planning van de line-up spelen we op de zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.”


In het weekend van 10, 11 en 12 juni is er nog een jubileum, maar wel ietsje ouder namelijk 600 jaar St. AnthoniusGilde. Dit jubileumfeest stond vorig jaar al op de planning maar kon toen vanwege corona niet doorgaan. In Sambeek aan de St-Janslaan staat dan een grote tent, iedereen is welkom en de entree is gratis.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT