Afbeelding
Foto: eigen

Dorpsraad Nieuw Bergen zoekt uitbreiding

Algemeen Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | De huidige Dorpsraad in Nieuw Bergen bestaat inmiddels een kleine 7 jaar. Begonnen met een grote groep van 12 personen zijn er de laatste jaren meerdere leden om diverse redenen afgevallen. Om goed te kunnen functioneren als Dorpsraad is het van belang om na de stille corona periode toch weer enige uitbreiding te krijgen.

De Dorpsraad in Nieuw Bergen is actief bij een diversiteit van onderwerpen. Deze onderwerpen raken het gehele palet van inwoners en dorpsgemeenschap. Voorbeelden van onderwerpen zijn: jeugd, verkeersveiligheid, participatie met de gemeente, dijkversterking, woningbouw etc. Daarnaast is de Dorpsraad vrij om onderwerpen zelf op te pakken indien er vragen of behoeftes vanuit de inwonerskomen.

Ieder lid binnen de Dorpsraad heeft zijn eigen specifieke voorkeur qua onderwerpen en kan daar op een zelfstandige manier invulling aan geven. Voorop staat wel het algemene belang van de gemeenschap en haar inwoners. Belangstellenden hoeven zich dus niet af te laten schrikken door een zware ballast met een veelheid aan onderwerpen. Het kan juist interessant zijn om zelfstandig een enkel onderwerp waar de interesse naar uitgaat bij de kop te pakken vanuit de Dorpsraad.

Geïnteresseerden kunnen zich geheel vrijblijvend melden bij het secretariaat van de Dorpsraad.secretaris@dorpsraadnieuwbergen.nl of contact opnemen met de voorzitter Piet ten Haaf 06-57349107De Dorpsraad Nieuw Bergen zou het erg fijn vinden als er binnenkort enkele nieuwegeïnteresseerden aan schuiven om de groep compleet te maken.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT