Afbeelding
Foto: eigen

63 jaar Meisjesclub Well

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Well | De Meisjesclub Well is opgericht op 25 oktober 1959, dit kwam tot stand door toedoen van Kapelaan Jos Schreurs en Mia Coppers, later Ummenthum. Deze laatste bracht de meisjes het dansen bij en zorgde ervoor dat ze konden optreden in rode rokjes met witte blouses. Op de Kasteellaan in Well hadden ze een lokaal waar ze volop konden dansen al was de ruimte enigszins beperkt. Ze gingen ook elk jaar op kamp en werden dan gebracht door Wells vrachtwagenbedrijf Klabbers waarna ze op een boerderij verbleven.

Na bijna 63 jaar komen deze dames nog steeds twee keer per jaar bij elkaar. Onder het genot van een hapje en drankje bekijken ze oude foto’s en halen ze herinneringen op over hoe mooi het toen was. Op 10 mei jongstleden kwamen deze 14 meisjes, inmiddels mooie dames op leeftijd, weer bij elkaar in Well. Het was een zeer gezellige dag en er is volop genoten van het mooie weer en de mooie verhalen.


Op de foto: 
Staand links naar rechts (meisjesnamen): 
Nellie Cornelissen, Nellie Koenen, Tiny Reiniers, Betsy Fleuren, Marian Stevens, Gerry van Pinksteren, Wilmie Peeters, Thea Rutten, Els Thijssen, Ineke Stevens, Gerry Hebben

Zittend links naar rechts (meisjesnamen): 
Annabel Rutten, Nieki Klabbers, Ellie van den Hoef, Ria Rothoff

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT