Afbeelding
Foto: eigen

Dorpsfeest “Tussen de Dieken” in Aijen

Algemeen Agenda Hobby & vrijetijd

Een groep enthousiaste bewoners in Aijen heeft de koppen bij elkaar gestoken om dit jaar weer eens een gezellig feest te organiseren voor jong en oud. Toegankelijk voor iedereen van binnen of buiten de gemeente. Een dorpsfeest met speelattracties, schmink, een kleedjesmarkt, huifkartocht en een hobby- en kunstmarkt. Tijdens het middagprogramma zal ook het Aijens archief aanwezig zijn om een impressie te geven van de geschiedenis van het dorp.

Vanaf 20:30 gaat 5-mansformatie Solid de voeten van de vloer spelen. DJ Dennis mag de feestdag afsluiten. Er is genoeg te eten en te drinken voor iedereen. En zoals het in Aijen gebruikelijk is, is er in de middag ook gratis koffie en vlaai voor de liefhebbers (op is op). 

Op 28 mei vanaf 13:30 begint “Tussen de Dieken”. Na twee jaar corona een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te treffen en met elkaar te proosten. Het dorpsfeest wordt gesponsord door de lokale verenigingen en ondernemers waardoor de entree gratis is. 

Kleedjesmarkt

Kinderen uit de gemeente Bergen mogen vanaf 13:30 uur spulletjes komen verkopen op het grasveld. Denk aan speelgoed, boeken en kleren. Wil je verzekerd zijn van een plek? Stuur dan even een mail naar Ruth op ruthmegens80@hotmail.com.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT