Afbeelding
Foto: Gemeente Mook-Middelaar

Wensbus Middelaar–Plasmolen officieel geopend

Algemeen Hobby & vrijetijd

Middelaar | Op donderdag 21 april is, in aanwezigheid van gedeputeerde Van Gaans-Gijbels en wethouder Wienhoven, de Wensbus Middelaar-Plasmolen officieel van start gegaan. Hiermee is het voor Stichting Wensbus Gennep mogelijk geworden Plasmolen en Middelaar aan hun rijgebied toe te voegen.

Wensbus
De Wensbus is een kleinere bus voor maximaal acht personen. De bus rijdt op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en  biedt vervoer van deur tot deur, voor jong en oud. In het gebied Gennep-Plasmolen-Middelaar en een aantal puntbestemmingen daarbuiten. De bus is niet ingericht op rolstoelvervoer, maar een rollator is geen probleem. Wilt u van de Wensbus gebruik maken, dan kunt u bellen met 06 - 1470 6405 om (mimimaal één dag van tevoren) te reserveren. Voor meer informatie zie ook de website van Wensbus Gennep.

Vrijwilligers
Het bestaan van de Wensbus is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger een bijdrage te leveren of wenst u meer aanvullende informatie hierover? Stuur dan een e-mail naar bestuurwensbusgennep@gmail.com en vermeld daarbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Een vrijwilliger van Stichting Wensbus neemt dan contact met u op.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT