Afbeelding

Verrassende uitslagen in de vierde klasse

Heijen | Op sportpark De Heikamp werd de Maasduinenderby tussen VV Heijen en SV Milsbeek gespeeld. Net als in de heenwedstrijd was ook nu Heijen de sterkere partij en won met 2-0 door doelpunten van Guus Hawinkels en Bas Janssen.

Koploper Constantia ging op bezoek bij Montagnards en op papier zouden de gasten kampioen kunnen worden, maar daarvoor was een zege noodzakelijk. En dat kwam er uiteindelijk niet van want op sportpark De Venhorst werd het slechts 1-1, een uitslag waar de Bergenaren best trots op mochten zijn. Constantia kwam wel op voorsprong maar nog in de eerste helft werd de gelijkmaker gescoord door Mohamed Rhamaid.

EWC ‘46 herstelde zich goed na de thuisnederlaag van afgelopen donderdag tegen Stormvogels. Op sportpark Oude Linde werd het zondag 2-1 in de wedstrijd tegen VIOS ‘38 uit Beugen. De Wellse doelpunten kwamen op naam van Koen Stevens en Daniel Salins.

Stormvogels ‘28 moest na de zege op EWC wederom een nederlaag incasseren, deze keer was SV Oostrum met 1-3 te sterk. Na de openingstreffer van Oostrum kon Wesley Brons nog voor rust de gelijkmaker binnen schieten maar uiteindelijk konden de gasten als overwinnaars van het veld stappen.

Achates verspeelde op bezoek bij SV Merselo de laatste kans op het kampioenschap door met 3-1 te verliezen. Bij een 1-0 achterstand scoorde Luca Jansen meteen na de rust nog wel de gelijkmaker maar daar bleef het ook bij.