Afbeelding
Foto: Resia

Nieuwe sponsoren voor jubilerend Resia ‘42

Sport Sport VIDEO

Wellerlooi | Vorige week zaterdag 4 juni, tijdens de festiviteiten rond het 80-jarig jubileum van voetbalvereniging RESIA ‘42 in Wellerlooi was voorzitter Patrick van Pinxteren verheugd te kunnen mededelen dat de drie seniorenelftallen voor de komende jaren gesteund worden door nieuwe shirtsponsors, te weten Jacobs Staal en RNW Projects voor het tweede elftal en voor het derde is Hoveniersbedrijf KMIEL de hoofdsponsor. Voor de hoofdmacht van Resia zijn de hoofdsponsors 4Railing, Hendriks Metselwerken en Jacobs Steeldesign.



Patrick van Pinxteren gaf in een interview aan dat de club er op zich goed voorstaat en dat, zoals het er naar uitziet, komend seizoen weer drie seniorenelftallen op de been kunnen worden gebracht. Ook is er een initiatief om een 35-plus elftal te formeren en ook dat ziet er veelbelovend uit.

Het jubileumweekend kreeg nog een mooi extraatje, want door de overwinning op Sambeek mag Resia deelnemen aan de nacompetitie voor een eventuele promotie naar de vierde klasse. Op sportpark Bos en Heide ontvangt de club op zondag 12 juni concurrent Nieuw Woensel en bij een overwinning is Resia een stap dichter bij promotie.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT