Afbeelding
Foto: eigen

d’n Boggerd sluit wegens succes haar deuren

Algemeen Ondernemers

Aijen | Al geruime tijd kampt IJs en Koffie Hof d’n Boggerd met een personeelsprobleem wat Conny Martens tot een moeilijke beslissing heeft doen besluiten. In een kort statement op de Facebookpagina geeft ze tekst en uitleg. Lees hieronder de verklaring: 

En dan is het toch echt gebeurd ... 

Na máánden van wikken en wegen, geprobeerd te hebben ons team uit te breiden, alles gegeven om niet te hoeven sluiten, is het bijna zover.
Met pijn in ons hart delen wij jullie mede dat wij ermee gaan stoppen. D’n Boggerd is een enorm succes met elke dag ontzettend veel, lieve en fijne gasten.

In de coronatijd hebben we al een beetje ingespeeld op het personeelstekort door te werken met de buzzers. Niet zo persoonlijk als bediening maar voor ons in de keuken wel beter werkbaar. Met minder handjes konden we toch onze gasten van dienst zijn.

Dit seizoen heeft alweer haar eerste hoogtijdagen gekend. Een vol terras, een volle boomgaard en een rij over de parkeerplaats voor ons ijs. We krijgen het gewoon niet gebolwerkt met het aantal medewerkers in ons team. 

Tot en met a.s. zondag 19 juni (Vaderdag) zijn jullie nog welkom voor een lunch of diner. Ná zondag zullen wij geopend zijn van donderdag t/m zondag voor alléén koffie/thee met gebak, drankjes, ijs en soep.

We proberen met ons huidige team de maand juli nog geopend te blijven. 

Daarna geven wij het stokje over. Zien we jullie aankomende weken nog een keer? 

Team d’n Boggerd 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT