Gemengde zangvereniging Laetitia tijdens het Offers Treffe
Gemengde zangvereniging Laetitia tijdens het Offers Treffe Foto: Frans Thonen

Laetitia aan de aftrap van Offers Treffe 2.0

Algemeen Kunst & cultuur

Afferden | Laetitia brengt met muziek een beetje plezier terug. De wereld wordt de laatste tijd opgeschrikt door trieste berichten over oorlog, armoede en hoge prijzen. Kortom er gebeurt van alles waar niemand vrolijk van wordt. Gemengde zangvereniging Laetitia probeerde tijdens het Offers Treffe in het Offers Heijmanspark met nummers als ‘Let it be’, ‘Heal the world’, ‘Homeward Bound’ en ‘Hallelujah’ er nog een beetje de moed er in te houden en mensen in ieder geval mee te geven dat muziek ook plezier brengt. (Door Frans Thonen)

Offers Treffe gaf op zaterdag 18 juni trouwens de hele middag en avond podium aan een groot aantal Offerse bands en muziekgezelschappen in het Heijmanspark. Deze muzikale activiteit is uitgegroeid tot een traditie voor jong en oud. Alleen corona was de afgelopen jaren spelbreker. Dit jaar heeft Stichting Offers Treffe de draad weer opgepakt en heeft dankzij de medewerking van vele muziekgezelschappen tot in de late uurtjes een goed uitgebalanceerd programma neergezet.


“Wij kijken terug op een topeditie van het Offers Treffe en via deze weg willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan ons evenement nogmaals bedanken: sponsoren, bezoekers, vrijwilligers, begunstigers en andere helpende handjes”, aldus de organisatie. “Volgend jaar zal de dertiende editie weer plaatsvinden op de derde zaterdag van juni, graag zien wij jullie dan weer terug.”

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT