De wethouders moesten ook eventjes 'proefzitten'
De wethouders moesten ook eventjes 'proefzitten' Foto: Gemeente Bergen

Wethouders op bezoek bij Heijligers Roelofs

Openbare publicatie Ondernemers

Afferden | Heijligers Roelofs Wonen & Slapen combineert een uitgebreid assortiment aan (maatwerk)meubels met deskundig advies op het gebied van woninginrichting. De wethouders van de gemeente Bergen namen een kijkje in de showroom in Afferden.

Ondernemers Paul en Loes Heijligers namen in 1991 als derde generatie het bedrijf van hun (schoon)ouders over. In hun showroom verkopen ze een grote verscheidenheid aan meubels en bijbehoren. Veel meubels zijn in verschillende maten, kleuren en materialen verkrijgbaar. “Door dit maatwerk weten klanten zeker dat de nieuwe meubels passen in hun huis en bij de rest van het interieur”, vertelt Paul.

Daarnaast houden de ondernemers zich bezig met advisering op het gebied van woninginrichting. “We kijken hoe we een ruimte zowel praktisch als sfeervol kunnen inrichten en adviseren daarbij over kleur, stijl, materiaal en licht”, legt Loes uit. “Op basis van de wensen en behoeften van de klant zoeken we een combinatie van vloeren, wanden, gordijnen en meubels om het gewenste effect te bereiken.” Paul en Loes werken daarbij graag samen met andere lokale ondernemers, zoals stylisten, schilders en architecten. “We verwijzen klanten naar elkaar door en versterken elkaar zo.”

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT