Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen

Ontwerpen waterpaviljoen Seurenheide tentoongesteld

Algemeen Natuur Recreatie & Toerisme Ondernemers

Well | Hoe gaat het waterpaviljoen in Seurenheide er straks uitzien? Bezoek van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober de tentoonstelling in MFC De Buun in Well, bekijk de drie ingezonden ontwerpen en geef uw mening.

Gemeente Bergen, in samenwerking met architectuur Lokaal, schreef in mei 2022 een prijsvraag uit onder architecten. Deelnemers werden gevraagd om een onderscheidend ontwerpvoorstel in te dienen voor het waterpaviljoen in Seurenheide. Circa 120 architecten maakten van deze mogelijkheid gebruik.

De jury - bestaande uit wethouder Antoon Splinter, Franz Ziegler van Ziegler Branderhorst, Juliette Hofman van DRU Industriepark, Marjan van Capelle van Kuiper Compagnons en Goof Lukken van The Business of Fun - koos uit al deze inzendingen de volgende drie visies:

- ISOTROOP, Thomas Boerendonk, in samenwerking met Daniel Arce Chu (MUTUAL atelier);
- Faunapaviljoen – Seurenheide, Chris van den Berk (Solid Architecture bv)
- PARAPENTE, Tomas Dirrix (atelier Tomas Dirrix)

Geef uw advies
De drie architecten hebben de afgelopen maanden hun visie uitgewerkt tot een ontwerp met begroting. Van 17 t/m 23 oktober kunt u deze ontwerpen bekijken in de tentoonstelling in MFC De Buun, Kasteellaan 25 in Well.

Indien u op- of aanmerkingen heeft over een ontwerp, dan kunt u die tijdens de tentoonstelling delen. Ook kunt u aangeven welk ontwerp uw voorkeur heeft en waarom. Alle opmerkingen worden verzameld en aan de jury aangeboden. Naar verwachting zal in november 2022 de winnaar bekend worden gemaakt.

De tentoonstelling is te bezoeken op:
- Maandag: 12.00 – 17.00 uur
- Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
- Woensdag: 18.00 – 22.00 uur
- Donderdag: gesloten
- Vrijdag: 18.00 – 22.00 uur
- Zaterdag: 13.00 uur – 20.00 uur
- Zondag: 11.00 – 18.00 uur